Volkswagen Tiguan SUV

tiguan-suv

tiguan-suv

Ένα μίγμα από τις λέξεις “τίγρη” και “ιγκουάνα,” το ενδιαφέρον παρουσιάζει το όνομα Tiguan είναι ένα σπορ και ελκυστική την είσοδο στην κατηγορία του. Γερμανικά δυναμική οδήγηση του και αναβαθμισμένη αίσθηση έκαναν να ξεχωρίζει από τα άλλα SUV.

Σε πρώτους μήνες του στην αγορά, το Tiguan ήταν μια από τις ταχύτερες πωλήσεις SUVs στην Αμερική. Αλλά ένα μειονέκτημα είναι ότι η VW είναι πιο ακριβά από ό, τι ορισμένοι ανταγωνιστές, ειδικά όταν ξεκινήσετε την προσθήκη επιλογές. Για μια πιο προσιτή επιλογή, να εξετάσει το Toyota RAV4. Ή, αν δεν μπορείς να αφήσεις έξω από το σπορ αίσθηση, ενημερωθείτε για τις τιμές, αλλά τον ίδιο τρόπο ακόμη πιο ευρύχωρο Mazda CX-7. “Tiguan οι τιμές είναι υψηλότερες από ό, τι πιο συμπαγής άθλημα-ανταγωνιστές χρησιμότητα,” γράφει οδηγό του καταναλωτή. “Σπορ-για-την-ήθη δρόμο τάξη, ένα άνετο εσωτερικό, και τρία έτη για” μη προγραμματισμένη συντήρηση του κόστους αντισταθμίζουν τη διαφορά αρκεί να το κάνει αξίζει να δείτε. ”

Για το 2010, Bluetooth καταστεί πρότυπο για δύο υψηλότερες Περικόπτει το Tiguan του. Διατίθεται σε τρία διαγωγών – S, SE, και το top-of-the-line SEL. Κίνηση στους μπροστινούς τροχούς είναι στάνταρ, αν και η SE και η SL είναι διαθέσιμες με 4Motion all-wheel drive.

One Response to Volkswagen Tiguan SUV

  1. yiokoy says:

    Μετά από 20 μήνες και 40.000 χλμ, έχω να δηλώσω, πως το αυτοκίνητο είναι πραγματικά εκπληκτικό. Μπορεί να πάει σε απίστευτα δύσκολα κομμάτια, χωρίς πρόβλημα και το κυριότερο ταξιδεύει γρήγορα και με ασφάλεια στην άσφαλτο.
    Κανένα πρόβλημα λοιπόν μέχρι τώρα και συνεχίζουμε την όμορφη διαβίωση.

Leave a Reply